K-sektionens Stormöte Hösten 2020

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter
Hösten är här och därmed är det dags för K-sektionens stormöte! Vill du bli en del av världens bästa styrelse eller engagera dig i sektionen? Sök då en av våra fantastiska styrelseposter eller en förtroendepost! 💚
 
Stormötet äger rum torsdagen den 26/11 klockan 15ak. Söket kommer att vara öppet från lördag 7/11 till och med söndag 15/11. För att anmäla dig till mötet klickar du HÄR. Föredragningslistan och alla handlingar kommer att skickas ut via mejl till alla som anmäler sig. De går också att hitta HÄR*.De poster som utlyses inför detta stormöte är:

Styrelseposter
Ordförande
Kassör tillika Vice ordförande
Internationellt ansvarig tillika Sekreterare
Vice företagskontakt
Vice klubbmästare

Anmälan för söket till världsbästa styrelsen!

Förtroendeposter
Fyra personer till K-sektionens valberedning, varav en sammankallande
Internrevisor
En ordinarie ledamot till UTNs fullmäktige och en suppleant

Anmälan för söket till alla otroliga förtroendeposter!

Ta gärna en titt på Stormötes-guiden som finns här på K-sektionens hemsida! Vill du läsa på om vad varje post innebär kan du gå in på vårt Dokumentarkiv. Tveka absolut inte på att höra av dig till någon i styrelsen! Vi berättar gärna om vad våra respektive poster innebär, hur kul det är att sitta i styrelsen och kan ge dig tips och råd om du funderar på att engagera dig.💚
 
Motioner lämnas in till styrelsen per mejl till k-ordf@utn.se senast torsdagen den 19/11. Motionsmall finns att hitta i handlingarna som också skickas ut via mejl till alla anmälda.
Har du frågor om någonting, skriv till K-sektionen på Facebook eller hör gärna av dig till Ordförande på k-ordf@utn.se.
 
Vi ses på stormötet!🌟💚
 
*TBA