Alumn 

Är du alumn från Kemiteknikprogrammet, Masterprogrammet i additiv tillverkning eller Masterprogrammet i batteriteknik och energilagring? Vi vill gärna ha kontakt med dig!

Att som student få kontakt med alumner tror vi kan vara väldigt givande. Det kan ge en bättre insikt i vad man vill göra efter studierna eller inspiration till att hålla studiemotivationen uppe. Är du alumn och har lust att träffa nuvarande studenter, vara med på våra aktiviteter eller komma och berätta vad du håller på med just nu, hör gärna av dig! Vi håller även på att sammanställa ett alumnregister och om du vill vara en del av det skulle vi bli väldigt glada. Skriv upp dig här nedan!

Har du frågor eller funderingar kring alumnregistret kan du kontakta Internationellt ansvarig tillika Sekreterare i styrelsen på k-sekreterare@utn.se. K-sektionen har även en grupp på LinkedIn som är riktad till våra alumner. Denna hittar du via vår LinkedIn. Här finns möjlighet att knyta kontakter med andra alumner, samt att inbjudningar till event med alumner kan komma att delas både här och via mejlutskick från alumnregistret.

Alumnregister


    I och med att du lämnar dessa uppgifter till oss via detta formulär samtycker du till att K-sektionen behandlar dessa enligt vår Policy för behandling av personuppgifter. Det är K-sektionen som är personuppgiftsansvarig för dina uppgifter du lämnar i detta formulär, har du frågor kan du kontakta K-sektionen via Facebook eller mejl till k-ordf@utn.se samt k-pr@utn.se. Du kan alltid återkalla ditt samtycke i ett senare skede i enlighet med Dataskyddsförordningen.