Styrelsen

Ordförande

Mwansa Benaya

Hej, Mwansa här! Lite kort om mig: jag studerar 3:e året, inriktning materialvetenskap och jag sitter som ordförande för världen bästa förening!! 

Som ordförande är jag ”spindeln i nätverket”! Dvs att jag har övergripande ansvar för vår verksamhet. Mina sysslor sträcker från att stötta mina medstyelsemedlemmar till att sammankalla sektionsmedlemmar till sektionens stormöte varje vår och höst. 

Varmt välkommen till mig om du har några funderingar över vår verksamhet eller arbetet vi gör. Om inte jag kan svara dig så kan jag åtminstone vidarebefordra dig till rätt person. Som K-student tveka inte att höra av dig! Vi i styrelsen är här för att se till att ni har en så bra studiemiljö samt studieliv som det går! 

k-ordf@utn.se

Kassör tillika vice ordförande

Tilda Eriksson

Hej! Jag heter Tilda och går tredje året på K med inriktning läkemedel. Jag är sektionens kassör tillika Vice ordförande. Det innebär att jag sköter sektionens ekonomi och finns som hjälp till ordförande. I roll som kassör så har jag koll på sektionens utgifter och intäkter, ansvarar för bokföringen samt hjälper de andra styrelsemedlemmarna med de ekonomiska arbetet kring deras olika evenemang.

Om du har några frågor kring min post, vår ekonomi eller något liknande så är de bara att höra av sig!

 
 
 

k-kassor@utn.se

Biträdande Näringslivsansvarig

Alina Karlsson

Hallå!! Jag heter Alina och går tredje året här på K och läser läkemedelsinriktningen. Jag sitter som biträdande näringslivsansvarig tillsammans med min fantastiska kompanjon Evelina. Tillsammans anordnar vi flera olika event såsom lunchföreläsningar, workshops och företagsmässor. Vi är också ansvarig för sponsring av profilprodukter!

Om du har någon idé på evenemang, något företag som du vill träffa eller andra frågor, tveka inte på att höra av dig till oss!

 
 

k-foretag@utn.se

Näringslivsansvarig

Evelina Heinö

Halloj! Evelina heter jag och läser just nu mitt tredje år på K med material som inriktning. Jag sitter som sektionens ordinarie näringslivsansvarig tillsammans med den grymma biträdande näringslivsansvarige Alina. Tillsammans anordnar vi olika event som knyter an näringslivet till studenterna genom lunchföreläsningar, arbetsmarknadsmässor och workshops. Vi är även ansvariga för sponsring av bland annat labbrockar och olika profilprodukter. Dessutom leder vårt fantastiska företagsverk!
 
Om du har någon idé på arbetsrelaterat evenemang, något företag som du gärna vill träffa eller har andra frågor, tveka inte att höra av dig till oss genom mail, facebook eller grabba tag i oss i skolans korridorer!
 

k-foretag@utn.se

Biträdande Klubbmästare

Minea Engstedt

Tjo!!! Biträdande klubbmästare Minea här! Jag går mitt första år på K och tillsammans med min klubbmästare, Fabian, ansvarar jag för sektionens sociala event! Det är mitt jobb att bidra till ett attraktivt studentliv, skapa interaktion mellan sektionerna på Uppsala Universitet och samtidigt få alla att känna sig så bra som de bara kan! Tillsammans med Fabian ansvarar vi dessutom för vårt bästa Klubbverk som hjälper oss med allt roligt!

Har du frågor eller idéer? Tveka inte att höra av dig!

 

k-klubb@utn.se

Klubbmästare

Fabian Lyander

Tja tja!!! Klubbmästare Fabian här! Jag går mitt andra år på K och tillsammans med min biträdande klubbmästare, Minea, ansvarar jag för sektionens sociala event! Det är mitt jobb att bidra till ett attraktivt studentliv, skapa interaktion mellan sektionerna på Uppsala Universitet och samtidigt få alla att känna sig så bra som de bara kan! Tillsammans med Minea ansvarar vi dessutom för vårt bästa Klubbverk som hjälper oss med allt roligt!
Har du frågor eller idéer? Tveka inte att höra av dig!

k-klubb@utn.se

PR- & Webbansvarig

Alfred Holm

Hejsan! Jag heter Alfred och går mitt andra år på kemiteknik. Min roll som PR- & Webbansvarig går ut på att uppdatera och underhålla hemsidan du använder just nu. Jag har även andra uppdrag som innefattar att sköta våra Instagram och Facebook feeds. En annan huvudupppgift är att marknadsföra K-programmet och visa varför vi är den bästa sektionen! Jag är även ansvarig för att köpa in och designa våra snygga profilprodukter, som våra hoodies, ryggsäckar och märken.

Om du är intresserad om vad min post innebär eller något angående våra profilprodukter är det bara att skriva. Jag nås på mail, facebook eller om du ser mig i korridoren är det bara att rycka tag i mig!

k-pr@utn.se

Internationellt ansvarig tillika sekreterare

Hanna Hedman

Hejsan! Jag heter Hanna och går första året på K. Jag har posten Internationellt ansvarig tillika sekreterare. Det innebär bland annat att jag för protokoll på styrelsemöten och stormöten och har ansvar för sektionens arkiv. Jag är också ansvarig för att informera sektionens medlemmar om utbytesstudier och examensarbeten utomlands och sitter med i UTNs internationella utskott. Där diskuterar vi både utbytesstudier och hur vi ska välkomna utländska studenter till vår sektion.

Om du har frågor kring utbytesstudier eller vill hitta ett gammalt mötesprotokoll är du varmt välkommen att stoppa mig i korridoren eller skicka ett mail!

k-sekreterare@utn.se

Studiesocialt ansvarig

Andrea Garcia

Hej! Mitt namn är Andrea García och jag går i K3M. Det är jag som är studiesocialt ansvarig för K-sektionen vilket innebär att jag ansvarar för den studiesociala bevakningen på programmet. Jag har alltså hand om arbetsmiljö-, likabehandling- och jämställdhetsfrågor. Så det är bara att höra av er till mig om ni har frågor som rör studiemiljön eller liknande! 
 
Jag är även ansvarig för det traditionella och mumsiga pluggfikat som anordnas två gånger per termin! Så håll gärna utkik på Facebook efter nästa pluggfika! Slutligen ansvarar jag även för vårt sektionsrum som är till för er! Där kan ni hänga/plugga och ta en kopp kaffe/te. 
 
Om du vill komma i kontakt med mig kan du göra det via mejl eller Facebook! Du kan även hojta till i korridoren om du skulle se mig!
 

k-soc@utn.se

Utbildningsansvarig

Elsa Friis

Hejsan! Jag heter Elsa och går andra året på K. Min post går ut på att studiebevaka på k-sektionen och genom det se till att utbildningen är relevant och följer de riktlinjer som finns. Jag hjälper även till om det är problem med någon kurs på programmet! Jag tycker det är superkul för man får väldigt bra koll på programmet och hur allt fungerar och man får även träffa många k:are från alla årskurser.
 
Om du har problem med en kurs så tveka inte att höra av er till mig!
 
 
 
 
 

k-ua@utn.se

Idrottsansvarig

Erik Bergström

Halloj! Jag heter Erik och går i tredje året på läkemedelsinriktningen. Det är jag som sitter som idrottsansvarig HT21-VT22 och det är min uppgift är att anordna idrottsrelaterade evenemang för sektionen. Mitt mål på posten är att ha ett varierat utbud med olika idrotter och aktiviteter där alla ska känna sig välkomna. För mig är träning en väsentlig del av vardagen eftersom det hjälper mig med fysiskt och psykiskt välmående men framförallt tycker jag att det är extremt roligt. Ser fram emot att se er på träningarna.

Har ni några frågor eller önskemål går det jättebra att höra av sig till mig, och säg gärna hej om du springer på mig i BMC:s katakomber

k-idrott@utn.se