Styrelsen 

Ordförande

Julia Regnell

Hej hej!
Vad kul att du har hittat hit! Julia heter jag och jag går mitt tredje år på K med inriktning läkemedel. Av en ren slump blev jag ordförande för världens bästa sektion och ingen kunde vara gladare över detta än jag!

Till en början kan det vara lätt att underskatta sig egna förmåga att vara ordförande. Men genom att vara samarbetsvillig, lyhörd och nyfiken kommer man långt eftersom det huvudsakliga ansvarsområdet är att vara ”spindeln i nätverket”. Detta innebär att jag har övergripande ansvar över vår verksamhet! Mina sysslor sträcker sig från att stötta mina medstyelsemedlemmar i deras arbetsuppgifter till att sammankalla sektionsmedlemmar till sektionens stormöte varje vår och höst.

Du är varmt välkommen till mig om du har några funderingar över vår verksamhet eller arbetet vi gör. Om inte jag kan svara dig så kan jag åtminstone vidarebefordra dig till rätt person. Vi i styrelsen är här för att se till att ni K-studenter har en så bra studiemiljö samt studieliv som det går!

k-ordf@utn.se

Kassör tillika vice ordförande

Rikard Broman

Hej! Jag heter Rikard, läser andra året, och har posten som Kassör tillika vice ordförande! Som kassör så har man fullt ansvar över sektionens ekonomi, både vad gäller in- och utgifter, samt bokföring. Huruvida alla vägar leder till Rom vet jag ej, men jag vet att alla sektionens ekonomiska ärenden går via mig.

Utöver ekonomiskt ansvar så innebär posten även att man är vice ordförande. Som vice ser jag till att supportera våran ordförande Julia i allting hon kan tänkas behöva.

Om du har några frågor kring min post, vår ekonomi eller något liknande så är de bara att höra av sig!

 
 
 

k-kassor@utn.se

Biträdande Näringslivsansvarig

Ragnar Silfur

Hej jag heter Ragnar Silfur och är biträdande näringslivs ansvarig för K-sektionen. Om ni undrar vem som anordnar lunchföreläsningarna, inspirationsföreläsningarna och arbetsmarknaden MarKQnadsdaX, så är det jag tillsammans med ordinarie näringslivsansvarig som anordnar detta. Till vår hjälp har vi företagsverket som hjälper till med företagsrealterade event! Det är en post som är både utmanande och givande. Det roliga är när man hittar någon intresserar och tillsammans skapar ett underbart event som visar möjligheterna med utbildningen för de som pluggar.

 

k-foretag@utn.se

Näringslivsansvarig

Michaela Thyberg

Hej! Mitt namn är Michaela och jag läser just nu mitt tredje år på K med läkemedel som inriktning. Jag sitter som näringslivsansvarig tillsammans med min grymma biträdande näringslivsansvarig Ragnar. Tillsammans anordnar vi event som anknyter näringslivet till er studenter genom att anordna lunchföreläsningar, arbetsmarknadsmässor och andra företagsrelaterade event. Vi ansvarar även för sponsring av profilprodukter som exempelvis labbrockar och skyddsglasögon. Dessutom leder vi vårt fantastiska företagsverk som hjälper oss med att anordna våra event!
 
Min vision med posten är att få vårda och bibehålla kontakten med tidigare företag, och samtidigt bredda företagsnätverket med nya inspirerande företag. Jag är väldigt mån om att alla studenter på K sammanförs med företag som de är intresserade av! Om du har något förslag på arbetsrelaterade evenemang, något företag som du vill komma i kontakt med eller har några andra frågor, tvivla inte över att höra av dig till oss via mail, sociala medier eller grabba tag i oss i skolans korridorer!
 

k-foretag@utn.se

Biträdande Klubbmästare

Amelie Jenmalm

Tjena!!! Biträdande klubbmästare Amelie här! Jag går andra året på K och tillsammans med min klubbmästare, Ida, ansvarar jag för sektionens sociala event. Det är mitt jobb att bidra till ett attraktivt studentliv och skapa interaktion mellan sektionerna på Uppsala Universitet!! Tillsammans med Ida och vårat älskade klubbverk utför vi alla roliga sociala event.

Har du frågor eller idéer? Tveka inte att höra av dig!

k-klubb@utn.se

Klubbmästare

Ida Persson

Tjena! Ida heter jag och är K:s  Klubbmästare. Jag går andra året och tillsammans med Amelie och vi utgör sektionens klubbmästarduo. Vi ansvarar för alla sektionens sociala event under året! Mitt jobb är att se till att ni får ett studentliv ni sent kommer glömma och att ni skapar kontakter med andra ingenjörer på roliga sätt. Vi har även vårat fina klubbverk som hjälper oss förverkliga våra visioner och gör allt så mycket roligare!

Om det är något du undrar eller har du en idé så är det bara att höra av dig til

k-klubb@utn.se

PR- & Webbansvarig

Agnes Landström

Hejsan! Jag heter Agnes och går mitt tredje år på kemiteknik med inriktning läkemedel. Min roll som PR- & Webbansvarig innefattar massa roliga uppgifter, som att uppdatera och underhålla hemsidan du använder just nu. Utöver hemsidan sköter jag även sektionens Instagram och Facebook sida. Som PR- & Webbansvarig ansvarar jag även för marknadsföring av K-programmet! Jag är även ansvarig för att köpa in och designa våra snygga profilprodukter, som våra studentoveraller, sweatshirts, ryggsäckar och märken.

Vill du marknadsföra exjobb eller annat till K-studenter? Kontakta mig via min mail! Har du några övriga frågor om min post eller om något av mina ansvarsområden så tveka inte att höra av dig via mail, Facebook eller helt enkelt fånga mig i korridoren på Ångan eller BMC!

k-pr@utn.se

Internationellt ansvarig tillika sekreterare

Sara Wallman

Hej allesammans! Sara heter jag och går 3:e året på K med material som inriktning. Jag sitter som internationellt ansvarig tillika sekreterare på vår fina sektion.

Min post innebär bland annat att jag informerar om utlandsstudier och examensarbete utomlands samt att jag har ansvar för de studenter som tillhör masterprogrammen på K. Jag sitter dessutom med i UTN:s internationella utskott. Som sekreterare skriver jag även protokoll vid styrelsemöten och stormöten.

Tveka inte att stoppa mig i korridoren eller höra av dig på mejl om du har frågor eller funderingar kring något av detta. Vi ses på Ångström!

k-sekreterare@utn.se

Studiesocialt ansvarig

Maja Dahan

Hej! Jag heter Maja och går mitt andra år på K. Jag har rollen som studiesocialt ansvarig för K-sektionen vilket innebär att jag ansvarar för den studiesociala bevakningen. Detta omfattar arbetsmiljö-, likabehandling- och jämställdhetsfrågor.

Det är även jag som håller i pluggfikat som sker två gånger per termin där go’fika och kaffe/te kommer bjudas på. Även syjuntorna anordnar jag tillsammans med KM, så håll gärna utkik på Hitract och Facebook efter nästa roliga evenemang!

Om du vill komma i kontakt med mig kan du göra det via mail eller Facebook! Du kan även rycka tag i mig om du skulle se mig på BMC:s eller Ångans korridorer!

 

k-soc@utn.se

Utbildningsansvarig

Hanna Björk

Hej! Mitt namn är Hanna Björk och jag läser tredje året på K med läkemedel som inriktning. Mitt ansvar som utbildningsansvarig är att studiebevaka på K-sektionen och se till att utbildningen är relevant samt följer gällande riktlinjer. Jag anordnar även studieråd under en lunch på terminen där alla K-studenter är välkomna att tycka till om sina kurser, så missa inte det!

Tveka inte att höra av dig om det är problem i någon kurs eller om du vill veta mer om dina rättigheter som student! Du når mig på Facebook, mejl eller någonstans i BMC:s oändliga korridorer.

 
 
 
 
 

k-ua@utn.se

Idrottsansvarig

Rickard Wemlén

Halloj! Jag heter Rickard och går i tredje året på materialinriktningen. Det är jag som sitter som idrottsansvarig VT23 och det är min uppgift är att anordna idrottsrelaterade evenemang för sektionen. Mitt mål på posten är att ha ett varierat utbud med olika idrotter och aktiviteter där alla ska känna sig välkomna. För mig är träning en väsentlig del av vardagen eftersom det hjälper mig med fysiskt och psykiskt välmående men framförallt tycker jag att det är extremt roligt. Ser fram emot att se er på träningarna.

Har ni några frågor eller önskemål går det jättebra att höra av sig till mig, och säg gärna hej om du springer på mig på Ångan!

k-idrott@utn.se