Styrelsen 

P1120379

Ordförande

Hanna Björk

Hej,

Mitt namn är Hanna och jag läser mitt fjärde år på K med inriktning läkemedel. Just nu sitter jag min första termin som ordförande för vår sektion, och jag är otroligt tacksam över att få vara del av denna fantastiska grupp. Även om det fortfarande känns nytt och överväldigande, så ser jag fram emot de spännande möjligheter som det kommande året har att erbjuda!

Som ordförande är mitt huvudsakliga ansvar att ha överblick över vår verksamhet. Det innebär bland annat att jag stöttar mina styrelsekollegor i deras olika roller och ansvarsområden, samt sammankallar våra sektionsmedlemmar till stormöten varje termin. 

Om du har förslag på aktiviteter eller projekt du skulle vilja se oss genomföra, eller om du har några funderingar eller synpunkter på vår verksamhet, så uppmuntrar jag dig starkt att höra av dig! Vi är alltid öppna för nya idéer och strävar efter att skapa en inkluderande och engagerande miljö för alla våra medlemmar.

k-ordf@utn.se

Kassör tillika vice ordförande

Agnes Landström

 

Hej hej, jag heter Agnes och går årskurs fyra med inriktning läkemedel! Som Kassör tillika Vice Ordförande ansvarar man främst över sektionens ekonomi, det vill säga våra in- och utgifter och bokföringen av  dessa. Jag är även ekonomiskt ansvarig för sektionens idrottsförening, KIF.

Utöver det ekonomiska ansvaret  är jag även Vice Ordförande. Detta innebär att jag stöttar Hanna i hennes arbete vid behov. 

Vid frågor kring min post, sektionens ekonomi eller något därtill så är det bara att haffa tag i mig antingen på Ångan eller i BMCs långa korridorer, eller skicka mejl till mejlen nedan.

k-kassor@utn.se

Biträdande Näringslivsansvarig

Lovisa Mattsson

Hej! Jag heter Lovisa och går K3 material! Jag är biträdande näringslivsansvarig och tillsammans med Damona ansvarar vi för att knyta band mellan näringslivet och våra studenter. Detta gör vi genom att anordna event så som föreläsningar och mässor tillsammans med olika företag, organisationer och ibland andra sektioner. Vi ser även till att alla våra studenter får sponsrad labbutrustning! Till vår hjälp har vi vårt fantastiska företagsverk. Om du har några frågor, idéer eller vad som helst, tveka inte att kontakta oss!

k-foretag@utn.se

Näringslivsansvarig

Damona Zohouri

Jag heter Damona och läser nu mitt tredje år på K med inriktning material. Jag sitter som Näringslivsansvarig i styrelsen tillsammans med biträdande näringslivsansvarig Lovisa. Tillsammans ansvarar vi över att anknyta studenter till näringslivet och anordnar därför event tillsammans med företag, bland annat lunchföreläsningar och arbetsmarknadsmässor. Vi ansvarar även för sponsring av profilprodukter och ser till att de nya studenterna är utrustade med labbrockar och labbglasögon. Dessutom leder vi vårat alldeles egna företagsverk som hjälper oss anordna event.
 

k-foretag@utn.se

Biträdande Klubbmästare

Malin Jonsson

Hej! Jag heter Malin och sitter som biträdande klubbmästare för K-sektionen. Jag går mitt andra år på K och tillsammans med Axel utgör vi sektions klubbmästarduo! Vi ansvarar för sektionens sociala event och sittningar under året. Vårt mål är att ni ska ha en rolig och minnesvärd studietid och att skapa gemenskap inom sektionen! Vi jobbar nära med vårt kära klubbverk som alltid fixar det lilla extra inför alla event. Dessutom samarbetar vi mycket med andra sektioner vilket vi hoppas bidrar till ökad sammanhållning över programmen och skapandet av nya kontakter! Har du några frågor eller idéer? Tveka inte att höra av dig!

k-klubb@utn.se

Klubbmästare

Axel Svenson

Hej!
Jag heter Axel och har posten Klubbmästare. Jag studerar andra året på K och tillsammans med Malin utgör vi sektionens klubbmästarduo! Vi är ansvariga för alla sittningar och andra sociala evenemang under året. Tillsammans med klubbverket jobbar vi för att göra er studietid så rolig och händelsefull som möjligt! Dessutom hoppas vi att vårt engagemang stärker sammanhållningen internt inom sektionen, men även till andra sektioner genom gemensamma event. Har du några frågor, idéer eller funderingar, tveka INTE att höra av dig! 🙂

k-klubb@utn.se

PR- & Webbansvarig

Jonna Hasselaar

Hej hopp! Jag heter Jonna och går mitt tredje år på K med inriktning material. Min roll som PR- & Webbansvarig innefattar massa roliga uppgifter, som att uppdatera och underhålla hemsidan du använder just nu. Utöver hemsidan sköter jag även sektionens Instagram och Facebook sida. Som PR- & Webbansvarig ansvarar jag även för marknadsföring av K-programmet! Jag är även ansvarig för att köpa in och designa våra snygga profilprodukter, som våra studentoveraller, sweatshirts, ryggsäckar och märken. Jag är även ansvarig för ovveinvigningen då studenterna får inviga sina nya overaller!

Vill du marknadsföra exjobb eller annat till K-studenter? Kontakta mig via min mail! Har du några övriga frågor om min post eller om något av mina ansvarsområden så tveka inte att höra av dig via mail, Facebook eller hugg tag i mig på Ångan!

k-pr@utn.se

Internationellt ansvarig tillika sekreterare

Simon Sundström

Hallåj! Jag heter Simon och går mitt fjärde år här på K-Sektionen med inriktningen materialkemi. Jag är internationellt ansvarig tillika sekreterare på vår sektion. Min post innefattar att informera om utlandsstudier, att göra examensarbete utomlands samt att jag är ansvarig för studenterna tillhörandes masterprogrammen på K-Sektionen. Jag sitter dessutom med i UTN:s internationella utskott. Som sekreterare skriver jag protokollen till styrelsemöten och stormöten. Tveka inte på att skicka iväg ett mejl till mig eller greppa mig i korridorerna om du har några frågor, förslag eller funderingar. Vi syns!

k-sekreterare@utn.se

Studiesocialt ansvarig

Cajsa Jonsson

Hejsan! Jag heter Cajsa och går mitt fjärde år på K med läkemedelsinriktning. Jag har rollen som studiesocialt ansvarig för K-sektionen.
 
Min post innebär att jag är sektionens huvudskyddsombud samt att jag ansvarar för den studiesociala bevakningen. Detta omfattar arbetsmiljö-, likabehandling- och jämställdhetsfrågor.
Utöver det är det även jag som håller i pluggfikat som sker två gånger per termin där go’fika och kaffe/te kommer bjudas på.
 
Vid frågor, funderingar eller idéer kommer du enklast i kontakt med mig via mail, facebook eller genom att stoppa mig i skolans korridorer. 
 

k-soc@utn.se

Utbildningsansvarig

Maj Yngveson

Hejhej! Jag heter Maj Yngveson och läser tredje året på K med inriktning läkemedel. Jag är utbildningsansvarig för K-sektionen och det innebär att jag tar hand om studiebevakning, håller koll så att våra kurser är relevanta för utbildningen och att vi följer gällande riktlinjer. Jag håller även i studieråden där man får komma och tycka till om kurserna, så missa inte det!

Du kan gärna kontakta mig om det är något problematiskt med någon kurs eller om du vill veta om dina rättigheter som student. Du kan även kontakta mig om du har andra frågor angående din utbildning! Du når mig på min mejl, Facebook eller någonstans i korridorerna på BMC eller Ångström.

 

k-ua@utn.se

Idrottsansvarig

Rickard Wemlén

Halloj! Jag heter Rickard och går fjärde året på materialinriktningen. Det är jag som sitter som idrottsansvarig HT23 och min uppgift är att anordna idrottsrelaterade evenemang för sektionen. Mitt mål på posten är att ha ett varierat utbud med olika idrotter och aktiviteter där alla ska känna sig välkomna. För mig är träning en väsentlig del av vardagen eftersom det hjälper mig med fysiskt och psykiskt välmående men framförallt tycker jag att det är extremt roligt. Ser fram emot att se er på träningarna.

Har ni några frågor eller önskemål går det jättebra att höra av sig till mig, och säg gärna hej om du springer på mig på Ångan!

k-idrott@utn.se