Styrelsen

Ordförande

Julia Blanksvärd

Hej! Mitt namn är Julia och jag läser sista året på K med inriktning mot materialkemi. Jag sitter som sektionens Ordförande och har det övergripande ansvaret för hela styrelsens arbete. Min roll är att planera vår verksamhet, att stötta övriga styrelsemedlemmar på deras poster vid behov och är den som sammankallar styrelsemöten samt sektionens stormöte varje höst och vår.
 
Kontakta mig om du har generella frågor kring sektionen, styrelsens arbete eller om du inte vet vart du annars kan vända dig så kan jag åtminstone vidarebefordra till berörd instans. Det är otroligt viktigt för mig personligen och hela styrelsen att du som K:are har en bra studietid och studiemiljö. Om du behöver hjälp eller har funderingar finns det alltid någon du kan höra av dig till. Jag själv och mina fantastiska kollegor i styrelsen gör allt vi kan för att alla i K-sektionen ska ha det så bra det bara går!
 

k-ordf@utn.se

Kassör tillika vice ordförande

Saga Naij

Hej! Mitt namn är Saga och jag går tredje året här på K med inriktning materialkemi. Jag är sektionens kassör tillika vice ordförande vilket innebär att jag sköter sektionens ekonomi och finns som hjälp till vår ordförande. Som kassör så har jag koll på sektionens utgifter och intäkter, ansvarar för bokföringen samt hjälper de andra styrelsemedlemmarna med de ekonomiska arbetet kring deras olika evenemang.
 
Om du har några frågor kring min post, vår ekonomi eller något liknande så är de bara att höra av sig!
 

k-kassor@utn.se

Biträdande Företagskontakt

Evelina Heinö

Halloj! Mitt namn är Evelina och just nu läser jag mitt tredje år på K med material som inriktning. Jag sitter som biträdande företagskontakt tillsammans med den grymma ordinarie företagskontakten Agnes. Tillsammans anordnar vi olika event som knyter an näringslivet med studenterna genom lunchföreläsningar, arbetsmarknadsmässor och workshops. Vi är även ansvariga för sponsring av bland annat labbrockar och olika profilprodukter.
 
Om du har någon idé på evenemang, något företag som du vill träffa eller andra frågor, tveka inte att höra av dig till oss!
 

k-foretag@utn.se

Företagskontakt

Agnes Hökfelt

Hej, mitt namn är Agnes och jag läser mitt andra år på kemiteknik och är sektionens företagskontakt. Tillsammans med Evelina är vi hjälpen för dig att skapa anknytning till arbetslivet. Tillsamman anordnar vi flera olika event som exempel lunchföreläsningar, studiebesök och företagsmässor. Vi är också ansvariga för sponsring av profilprodukter.

Kontakta oss om ni har roliga idéer till evenemang, önskan om ett specifikt företag eller andra eventuella frågor!

k-foretag@utn.se

Biträdande Klubbmästare

Fabian Lyander

Tja tja!!! Biträdande klubbmästare Fabian här! Jag går mitt andra år på K och tillsammans med min klubbmästare, Inti, ansvarar jag för sektionens sociala event! Det är mitt jobb att bidra till ett attraktivt studentliv, skapa interaktion mellan sektionerna på Uppsala Universitet och samtidigt få alla att känna sig så bra som de bara kan! Tillsammans med Inti ansvarar vi dessutom för vårt bästa Klubbverk som hjälper oss med allt roligt!
 
Har du frågor eller idéer? Tveka inte att höra av dig!
 

k-klubb@utn.se

Klubbmästare

Inti Espinoza Ramos

Tjabba tjena hallå!!! Klubbmästare Inti här! Jag går mitt fjärde år på K och tillsammans med min biträdande klubbmästare, Fabian, ansvarar jag för sektionens sociala event! Det är mitt jobb att bidra till ett attraktivt studentliv, skapa interaktion mellan sektionerna på Uppsala Universitet och samtidigt få alla att känna sig så bra som de bara kan! Tillsammans med Fabian ansvarar vi dessutom för vårt bästa Klubbverk som hjälper oss med allt roligt!

Har du frågor eller idéer? Tveka inte att höra av dig!

k-klubb@utn.se

PR- & Webbansvarig

Alfred Holm

Hejsan! Jag heter Alfred och går mitt andra år på kemiteknik. Min roll som PR- & Webbansvarig går ut på att uppdatera och underhålla hemsidan du använder just nu. Jag har även andra uppdrag som innefattar att sköta våra Instagram och Facebook feeds. En annan huvudupppgift är att marknadsföra K-programmet och visa varför vi är den bästa sektionen! Jag är även ansvarig för att köpa in och designa våra snygga profilprodukter, som våra hoodies, ryggsäckar och märken.

Om du är intresserad om vad min post innebär eller något angående våra profilprodukter är det bara att skriva. Jag nås på mail, facebook eller om du ser mig i korridoren är det bara att rycka tag i mig!

k-pr@utn.se

Internationellt ansvarig tillika sekreterare

Klara Zetterberg

Hallå där! Jag heter Klara och jag går mitt andra år på K. Jag är sektionens internationellt ansvariga tillika sekreterare. I rollen som sekreterare för jag bland annat protokoll vid alla styrelsemöten samt stormöten och studieråd. Jag är även ansvarig för sektionens arkiv. I rollen som internationellt ansvarig sitter jag med i UTN:s internationella utskott (INTU), där vi diskuterar olika frågor kring internationalisering och liknande. Sedan är det även mitt ansvar att förse sektionens medlemmar med information kring utbytesstudier, bland annat genom lunchföreläsningar och andra event som ordnas av internationella utskottet.

 Om du är intresserad av att veta mer om vad min post innebär, vill ha tillgång till ett gammalt mötesprotokoll eller har några frågor kring utbytesstudier, så får du jättegärna kontakta mig via mail eller på Facebook, eller stoppa mig i korridoren om du ser mig 🙂

k-sekreterare@utn.se

Studiesocialt ansvarig

Andrea Garcia

Hej! Mitt namn är Andrea García och jag går i K3M. Det är jag som är studiesocialt ansvarig för K-sektionen vilket innebär att jag ansvarar för den studiesociala bevakningen på programmet. Jag har alltså hand om arbetsmiljö-, likabehandling- och jämställdhetsfrågor. Så det är bara att höra av er till mig om ni har frågor som rör studiemiljön eller liknande! 
 
Jag är även ansvarig för det traditionella och mumsiga pluggfikat som anordnas två gånger per termin! Så håll gärna utkik på Facebook efter nästa pluggfika! 
 
Slutligen ansvarar jag även för vårt sektionsrum som är till för er! Där kan ni hänga/plugga och ta en kopp kaffe/te. 
 
Om du vill komma i kontakt med mig kan du göra det via mejl eller Facebook! Du kan även hojta till i korridoren om du skulle se mig!
 

k-soc@utn.se

Utbildningsansvarig

Elsa Friis

Hejsan! Jag heter Elsa och går andra året på K. Min post går ut på att studiebevaka på k-sektionen och genom det se till att utbildningen är relevant och följer de riktlinjer som finns. Jag hjälper även till om det är problem med någon kurs på programmet! Jag tycker det är superkul för man får väldigt bra koll på programmet och hur allt fungerar och man får även träffa många k:are från alla årskurser.
 
Om du har problem med en kurs så tveka inte att höra av er till mig!
 

k-sr@utn.se

Idrottsansvarig

Erik Bergström

Halloj! Jag heter Erik och går i tredje året på läkemedelsinriktningen. Det är jag som sitter som idrottsansvarig HT21-VT22 och det är min uppgift är att anordna idrottsrelaterade evenemang för sektionen. Mitt mål på posten är att ha ett varierat utbud med olika idrotter och aktiviteter där alla ska känna sig välkomna. För mig är träning en väsentlig del av vardagen eftersom det hjälper mig med fysiskt och psykiskt välmående men framförallt tycker jag att det är extremt roligt. Ser fram emot att se er på träningarna.

Har ni några frågor eller önskemål går det jättebra att höra av sig till mig, och säg gärna hej om du springer på mig i BMC:s katakomber

k-idrott@utn.se

Stäng meny