Styrelsen

Ordförande

Julia Blanksvärd

Hej! Mitt namn är Julia och jag läser fjärde året på K med inriktning mot materialkemi. Jag sitter som sektionens Ordförande och har det övergripande ansvaret för hela styrelsens arbete. Min roll är att planera vår verksamhet, att stötta övriga styrelsemedlemmar på deras poster vid behov och är den som sammankallar styrelsemöten samt sektionens stormöte varje höst och vår.
 
Kontakta mig om du har generella frågor kring sektionen, styrelsens arbete eller om du inte vet vart du annars kan vända dig så kan jag åtminstone vidarebefordra till berörd instans. Det är otroligt viktigt för mig personligen och hela styrelsen att du som K:are har en bra studietid och studiemiljö. Om du behöver hjälp eller har funderingar finns det alltid någon du kan höra av dig till. Jag själv och mina fantastiska kollegor i styrelsen gör allt vi kan för att alla i K-sektionen ska ha det så bra det bara går!
 

k-ordf@utn.se

Kassör tillika vice ordförande

Saga Naij

Hej! Mitt namn är Saga och jag går andra året här på K. Jag är sektionens kassör tillika vice ordförande vilket innebär att jag sköter sektionens ekonomi och finns som hjälp till vår ordförande. Som kassör så har jag koll på sektionens utgifter och intäkter, ansvarar för bokföringen samt hjälper de andra styrelsemedlemmarna med de ekonomiska arbetet kring deras olika evenemang.
 
Om du har några frågor kring min post, vår ekonomi eller något liknande så är de bara att höra av sig!
 

k-kassor@utn.se

Biträdande Företagskontakt

Agnes Hökfelt

Hej, mitt namn är Agnes och jag läser mitt första år på kemiteknik och är sektionens biträdande företagskontakt. Tillsammans med Cassandra är vi hjälpen för dig att skapa anknytning till arbetslivet. Tillsamman anordnar vi flera olika event som exempel lunchföreläsningar, studiebesök och företagsmässor. Vi är också ansvariga för sponsring av profilprodukter.

Kontakta oss om ni har roliga idéer till evenemang, önskan om ett specifikt företag eller andra eventuella frågor!

k-foretag@utn.se

Företagskontakt

Cassandra Liljekvist

Tjena! Cassandra är mitt namn och jag läser mitt andra år på K. Jag sitter som företagskontakt i kemisektionen med min biträdande företagskontakt, Agnes. Tillsammans introducerar vi er till arbetsmarknaden. Vi anordnar event som arbetsmässor, lunchföreläsningar och workshops. Vi fixar även sponsring av labbrockar och profilprodukter som väskor och tröjor.
 
Kontakta gärna mig eller Agnes om du har ett förslag på ett evenemang, ett specifikt företag du vill träffa eller vid andra frågor.

k-foretag@utn.se

Biträdande Klubbmästare

Inti Espinoza Ramos

Tjabba tjena hallå!!! Biträdande klubbmästare Inti här! Jag går mitt tredje år på K och tillsammans med min klubbmästare, Mwansa, ansvarar jag för sektionens sociala event! Det är mitt jobb att bidra till ett attraktivt studentliv, skapa interaktion mellan sektionerna på Uppsala Universitet och samtidigt få alla att känna sig så bra som de bara kan! Just nu ligger fokuset på coronavänliga festligheter! Tillsammans med Mwansa ansvarar vi dessutom för vårt bästa Klubbverk som hjälper oss med allt roligt!

Har du frågor eller idéer? Tveka inte att höra av dig!

k-klubb@utn.se

Klubbmästare

Mwansa Benaya

Mwansa här, går andra året på K och är sektionens  klubbmästare! Jag och min partner in crime, Inti, har ansvar över att planera sektionens olika sociala event. Event som är inom och utanför sektionen, allt från sittningar till filmkvällar. Då det är otroligt mycket jobb får vi hjälp från vårat dunder klubbverk som hjälper oss styra upp dessa event!

Har ni några funderingar om min post, klubbverket kommande event eller eventidéer osv. Hör av er, jag bits inte!

k-klubb@utn.s

PR- & Webbansvarig

Axel Möllerberg

Hej! Jag heter Axel och går mitt andra år på kemiteknik. Min roll som PR- & Webbansvarig​ går ut på att uppdatera och underhålla hemsidan du använder just nu. Jag har även andra uppdrag som innefattar att sköta våra Instagram och Facebook feeds. Jag är även ansvarig för att köpa in och designa våra snygga profilprodukter.

Om du är intresserad om vad min post innebär eller något angående våra profil produkter är det bara att skriva. Jag nås på mail, facebook eller om du ser mig i korridoren är det bara att rycka tag i mig!

k-pr@utn.se

Internationellt ansvarig tillika sekreterare

Klara Zetterberg

Hallå där! Jag heter Klara och jag går mitt första år på K. Jag är sektionens internationellt ansvariga tillika sekreterare. I rollen som sekreterare för jag bland annat protokoll vid alla styrelsemöten samt stormöten och studieråd. Jag är även ansvarig för sektionens arkiv. I rollen som internationellt ansvarig sitter jag med i UTN:s internationella utskott (INTU), där vi diskuterar olika frågor kring internationalisering och liknande. Sedan är det även mitt ansvar att förse sektionens medlemmar med information kring utbytesstudier, bland annat genom lunchföreläsningar och andra event som ordnas av internationella utskottet.

 Om du är intresserad av att veta mer om vad min post innebär, vill ha tillgång till ett gammalt mötesprotokoll eller har några frågor kring utbytesstudier, så får du jättegärna kontakta mig via mail eller på Facebook, eller stoppa mig i korridoren om du ser mig 🙂

k-sekreterare@utn.se

Studiesocialt ansvarig

Matilda Firsching

Hej, jag heter Matilda och går i K2. Jag är studiesocialt ansvarig för K-sektionen och min största uppgift är att främja tillvaron för oss på K. Jag har hand om arbetsmiljö-, likabehandling- och jämställdhetsfrågor. Ifall något känns fel eller om har du något förslag på hur vi kan förbättra studiemiljön så tveka inte att höra av dig! ❤
Jag arrangerar även det traditionella pluggfikat (Tar mer än gärna emot fika/bakverksförslag) och ansvarar för vårt sektionsrum där ni kan sitta och plugga eller ta en kopp kaffe eller te bland annat. Jag nås på facebook eller mejl, men det är såklart också bara att stoppa mig i korridoren om du råkar springa på mig!

k-soc@utn.se

Studierådsordförande

Siman Singh

Hej! Mitt namn är Siman Singh och jag är Studierådsförande på K-sektionen. På min post har jag ansvar över studiebevakning på vår sektion och detta genomför jag genom att samtala med anställda på universitetet, sitta i olika utskott och råd för att lyfta fram studenternas röst och därmed kunna förbättra utbildningen på vår sektion.

Ifall du har specifika upplevelser angående din utbildning som du vill lyfta fram kan du vända dig till mig. Hojta till i korridoren, på Facebook eller via mejl.

Kom ihåg, kursvärdering gör skillnad!

k-sr@utn.se

Idrottsansvarig

Anton Arvidson

Hej! Jag heter Anton och går i tredje året materialinriktningen. Det är jag som är idrottsansvarig för HT20-VT21, min uppgift är att fixa idrottsrelaterade evenemang för sektionen och tillsammans med andra sektioner. Jag ska försöka vara så mångsidig de går med de aktiviteter jag anordnar och ska se till att alla känner sig välkomna till träningarna. Träning för mig är verkligen höjdpunkten i veckan då man helt kan varva ner från studierna. Ser fram emot att se er på träningarna.

Har du några frågor eller idéer så är det bara att höra av dig.

k-idrott@utn.se

Stäng meny