Styrelsen 

1_ganska söta_3

Ordförande

Julia Regnell

Hej hej!

Vad kul att du har hittat hit! Julia heter jag och jag går mitt fjärde år på K med inriktning läkemedel. Av en ren slump blev jag ordförande för världens bästa sektion och ingen kunde vara gladare över detta än jag!

Detta är min andra termin på posten och mitt huvudsakliga ansvarsområde är att vara ”spindeln i nätverket” vilket innebär att jag har övergripande ansvar över vår verksamhet. Mina sysslor sträcker sig från att stötta mina medstyelsemedlemmar i deras arbetsuppgifter till att sammankalla sektionsmedlemmar till sektionens stormöte varje vår och höst. Summan av kardemumman så gör jag lite smått och gott, här och var!

Du är varmt välkommen till mig om du har några funderingar över vår verksamhet eller arbetet vi gör. Om inte jag kan svara dig så kan jag åtminstone vidarebefordra dig till rätt person. Vi i styrelsen är här för att se till att ni K-studenter har en så bra studiemiljö samt studieliv som det går!

k-ordf@utn.se

Kassör tillika vice ordförande

Rikard Broman

Hej! Jag heter Rikard, läser tredje året, och har posten som Kassör tillika vice ordförande! Som kassör så har man fullt ansvar över sektionens ekonomi, både vad gäller in- och utgifter, samt bokföring. Huruvida alla vägar leder till Rom vet jag ej, men jag vet att alla sektionens ekonomiska ärenden går via mig.

Utöver ekonomiskt ansvar så innebär posten även att man är vice ordförande. Som vice ser jag till att supportera våran ordförande Julia i allting hon kan tänkas behöva.

Om du har några frågor kring min post, vår ekonomi eller något liknande så är de bara att höra av sig!

 

k-kassor@utn.se

Biträdande Näringslivsansvarig

Damona Zohouri

Hej! Jag heter Damona och läser nu mitt tredje år på K med inriktning material. Jag sitter som biträdande näringslivsansvarig i styrelsen tillsammans med näringslivsansvarig Ragnar. Tillsammans ansvarar vi över att anknyta studenter till näringslivet och anordnar därför event tillsammans med företag, bland annat lunchföreläsningar och arbetsmarknadsmässor. Vi ansvarar även för sponsring av profilprodukter och ser till att de nya studenterna är utrustade med labbrockar och labbglasögon. Dessutom leder vi vårat alldeles egna företagsverk som hjälper oss anordna event.

 

k-foretag@utn.se

Näringslivsansvarig

Ragnar Silfur

 

Hej jag heter Ragnar Silfur och är näringslivsansvarig för K-sektionen. Om ni undrar vem som anordnar lunch föreläsningarna, inspirations föreläsningarna och marknaderna. så är det vi näringslivs ansvariga som anordnar detta, med hjälp av företagsverket självklart! Det svåra med posten är att komma i kontakt med alla företag eller alumner då inte alla svarar och det blir lätt strul. Det roliga är när man hittar någon intresserad och tillsammans skapar ett underbart event. Vilket visar möjligheterna med utbildningen för de som pluggar.

k-foretag@utn.se

Biträdande Klubbmästare

Axel Svenson

Hej!
Jag heter Axel och har posten Klubbmästare. Jag studerar andra året på K och tillsammans med Amelie utgör vi sektionens klubbmästarduo! Vi är ansvariga för alla sittningar och andra sociala evenemang under året. Tillsammans med klubbverket jobbar vi för att göra er studietid så rolig och händelsefull som möjligt! Dessutom hoppas vi att vårt engagemang stärker sammanhållningen internt inom sektionen, men även till andra sektioner genom gemensamma event. Har du några frågor, idéer eller funderingar, tveka INTE att höra av dig! 🙂

k-klubb@utn.se

Klubbmästare

Amelie Jenmalm

Tjena! Jag heter Amelie och är K sektionens klubbmästare. Jag går tredje året med inriktning läkemedel och tillsammans med Axel utgör vi sektionens klubbmästarduo. Vi ansvarar för alla sektionens sociala event under året! Mitt jobb är att se till att ni får ett studentliv ni sent kommer glömma och att ni skapar kontakter med andra ingenjörer på roliga sätt. Vi har även vårat fina klubbverk som hjälper oss att förverkliga våra visioner och se till att ge er det lilla extra! 

Har du frågor eller idéer? Tveka inte på att höra av dig! 

k-klubb@utn.se

PR- & Webbansvarig

Jonna Hasselaar

Hej hopp! Jag heter Jonna och går mitt tredje år på K med inriktning material. Min roll som PR- & Webbansvarig innefattar massa roliga uppgifter, som att uppdatera och underhålla hemsidan du använder just nu. Utöver hemsidan sköter jag även sektionens Instagram och Facebook sida. Som PR- & Webbansvarig ansvarar jag även för marknadsföring av K-programmet! Jag är även ansvarig för att köpa in och designa våra snygga profilprodukter, som våra studentoveraller, sweatshirts, ryggsäckar och märken. Jag är även ansvarig för ovveinvigningen då studenterna får inviga sina nya overaller!

Vill du marknadsföra exjobb eller annat till K-studenter? Kontakta mig via min mail! Har du några övriga frågor om min post eller om något av mina ansvarsområden så tveka inte att höra av dig via mail, Facebook eller hugg tag i mig på Ångan!

k-pr@utn.se

Internationellt ansvarig tillika sekreterare

Sara Wallman

Hej allesammans! Sara heter jag och går 4:e året på K med material som inriktning. Jag sitter som internationellt ansvarig tillika sekreterare på vår fina sektion.

Min post innebär bland annat att jag informerar om utlandsstudier och examensarbete utomlands samt att jag har ansvar för de studenter som tillhör masterprogrammen på K. Jag sitter dessutom med i UTN:s internationella utskott. Som sekreterare skriver jag även protokoll vid styrelsemöten och stormöten.

Tveka inte att stoppa mig i korridoren eller höra av dig på mejl om du har frågor eller funderingar kring något av detta. Vi ses på Ångström!

k-sekreterare@utn.se

Studiesocialt ansvarig

Cajsa Jonsson

Hejsan! Jag heter Cajsa och går mitt fjärde år på K med läkemedelsinriktning. Jag har rollen som studiesocialt ansvarig för K-sektionen.
 
Min post innebär att jag är sektionens huvudskyddsombud samt att jag ansvarar för den studiesociala bevakningen. Detta omfattar arbetsmiljö-, likabehandling- och jämställdhetsfrågor.
Utöver det är det även jag som håller i pluggfikat som sker två gånger per termin där go’fika och kaffe/te kommer bjudas på.
 
Vid frågor, funderingar eller idéer kommer du enklast i kontakt med mig via mail, facebook eller genom att stoppa mig i skolans korridorer. 
 

k-soc@utn.se

Utbildningsansvarig

Maj Yngveson

Hejhej! Jag heter Maj Yngveson och läser tredje året på K med inriktning läkemedel. Jag är utbildningsansvarig för K-sektionen och det innebär att jag tar hand om studiebevakning, håller koll så att våra kurser är relevanta för utbildningen och att vi följer gällande riktlinjer. Jag håller även i studieråden där man får komma och tycka till om kurserna, så missa inte det!

Du kan gärna kontakta mig om det är något problematiskt med någon kurs eller om du vill veta om dina rättigheter som student. Du kan även kontakta mig om du har andra frågor angående din utbildning! Du når mig på min mejl, Facebook eller någonstans i korridorerna på BMC eller Ångström.

 

k-ua@utn.se

Idrottsansvarig

Rickard Wemlén

Halloj! Jag heter Rickard och går fjärde året på materialinriktningen. Det är jag som sitter som idrottsansvarig HT23 och min uppgift är att anordna idrottsrelaterade evenemang för sektionen. Mitt mål på posten är att ha ett varierat utbud med olika idrotter och aktiviteter där alla ska känna sig välkomna. För mig är träning en väsentlig del av vardagen eftersom det hjälper mig med fysiskt och psykiskt välmående men framförallt tycker jag att det är extremt roligt. Ser fram emot att se er på träningarna.

Har ni några frågor eller önskemål går det jättebra att höra av sig till mig, och säg gärna hej om du springer på mig på Ångan!

k-idrott@utn.se