Företag

Kemitekniksektionen (K-sektionen) är en sektion inom Uppsala Teknolog & Naturvetarkår som består av blivande civilingenjörer inom kemiteknik. Här finner ni eftertraktade personer med god kunskap inom kemiteknik samt med spetskunskaper inom material- eller läkemedelsvetenskap. Skulle ni vara intresserade av att profilera er som framtida arbetsgivare? K-sektionen erbjuder i sådana fall er rad olika möjligheter för företag och organisationer att komma i kontakt med våra medlemmar. Nedan listar vi ett urval av möjligheter för er att välja.

Erbjudanden

Företagssafari
Vill ni få besök av 60 studenter under ett par timmar? Under en dag hyr vi en buss för att komma på studiebesök på er arbetsplats. Vi besöker ett par företag under samma dag för att ge studenterna en bredare inblick i arbetslivet. Ni får bestämma hur besöket på er arbetsplats ser ut, men detta är ett ypperligt tillfälle att exempelvis informera om företagets verksamhet och om ni i framtiden söker studenter för exjobb, sommarjobb eller liknande. 

Arbetsmarknadsdagen
Dagen inleds med en mässa inriktad mot Kemiteknikstudenter där ni får chansen att profilera er mot 300 studenter under en förmiddag. På eftermiddagen avslutas dagen med en middag där ni får tillfälle att under trevliga och informella former nätverka med ett hundratal civilingenjörsstudenter där merparten är i slutet av sin utbildning. Middagen är en möjlighet för er att både presentera företagets verksamhet, men även att utbyta information om eventuella sommarjobb, exjobb och annan information som ni anser är intressant för er ur rekryteringssyfte.

Lunchföredrag
Typiskt smidigt och uppskattat sätt att marknadsföra sig mot våra studenter är via ett klassiskt lunchföredrag där ni får möjligheten att hålla en 45 minuter presentation, workshop eller ett case för våra studenter. Lunchföredrag kan variera i storlek från endast några få eller upp till 300 studenter. Lunchföredragen kan göras sektionsöverskridande ifall ni vill nå en bredare och varierad publik.

Kvällsevent & Studiebesök
Vill ni ha mer tid med våra medlemmar än 45 minuter? Under ett kvällsevent finns chansen att träffa våra medlemmar efter arbetstid i en mer avslappnande miljö och mer tid tillgodo. Här får ni tillfälle att hålla längre presentationer eller workshops och nätverka på ett mer personligt plan. K-sektionen kan dessutom erbjuda lokaler på universitet för kvällsevent.
Studiebesök är ett perfekt alternativ ifall ni vill visa upp er arbetsplats och ge målgruppen en närmare anknytning till företaget!

Marknadsföring
Vill ni nå ut till våra medlemmar med information? Vi erbjuder annonsering via våra sociala strömmar på Facebook, Instagram, LinkedIn, hemsidan samt våra månadsvisa nyhetsuppdateringar. Utöver detta erbjuder vi också affischering på campus, riktade mejlutskick och möjlighet att placera er logga på våra profilprodukter  som labbrockar, väskor och tröjor. Besök gärna vår LinkedIn-sida. På LinkedIn finns även möjlighet att nå ut till våra alumner genom vår alumngrupp.

Eget förslag?
Ovanstående är förslag på generella saker vi brukar erbjuda. Har ni egna förslag på något ni vill realisera så tveka inte att kontakta K-sektionens företagskontakter så hjälper vi er att genomföra era idéer!

Prislista

Lunchföredrag 7000 kr

Kvälls- eller frukostevent 7000 kr

Studiebesök Transportkostnad + Eventuell mat

Företagssafari: 10 000 kr

Marknadsföring (både facebook och hemsida, eventuellt mailutskick) 1000 kr

Vid sponsoravtal kommer prislistan att anpassas. Observera att listan ovan är prisförslag, kontakta oss för mer information!

Kontakt

Ragnar Silfur

Näringslivsansvarig K-sektionen

k-foretag@utn.se

Damona Zohouri

Biträdande Näringslivsansvarig K-sektionen

k-foretag@utn.se