Labbrocksevent

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Tisdag den 1/9  delar K-sektionen ut gratis labbrockar och skyddglasögon till alla reccar! Typiskt bra att ha under utbildningen och för att ge en stabil start på studierna.

Dessa är sponsrade, tack vare våra Företagskontakter, som också kommer dela ut allt under lunchen på tisdag. Försök att komma i mindre grupper för att undvika köbildning. Utdelningen sker i två intilliggande grupprum på Ångström, med labbrockar i ena och skyddsglasögon i det andra. Se verkligen till att du får din labbrock! Kan du inte ta dig till campus på tisdag kontakta Företagskontakterna Elisabeth eller Cassandra på k-foretag@utn.se eller skriv ett meddelande till K-sektionen på Facebook.

När?

Tisdag 1/9 klockan 12:00-13:00

Var?

Grupprum 10205-07 samt 10208-10 på Ångström

(Klicka på rumsnumren ovan för att få upp karta över Ångström och var rummen ligger!)