Information kring fysiska tentor

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter
I och med att en del tentor hålls fysiskt denna period kommer lite information om hur vi som studenter ska förhålla oss till detta.
 
Det är fortfarande mycket starka rekommendationer om att man ej ska komma till tentan om man har några förkylningssymptom eller om du inte har varit symptomfri minst 48 h. Är du frisk, kom till lokalen i god tid och håll avstånd när du står i kö utanför. Skulle det vara så att du är sjuk, anmäl detta till försäkringskassan direkt så kan du få lättade krav från CSN på antal högskolepoäng du måste klara av. Detta kan även vara bra att göra om du har en studentbostad som kräver att du klarar av ett visst antal poäng per termin. Har du frågor eller funderingar ska du i första hand kontakta kursansvarig. Det är en svår situation för alla just nu, se därför till att fortsätta hålla avstånd och undvika sociala kontakter som inte är nödvändiga.
 
Ta hand om er!💚