Exjobb inom beräkningskemi vid Uppsala Universitet

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Är du intresserad av Beräkningskemi? Vid Instutitonen för Kemi-BMC sökes nu exjobbare inom detta. Läs följande meddelande nedan:

Hej! Jag heter Yasmin Binti Shamsudin och är K-alumn och numera forskare på Institutionen för Kemi-BMC. Min forskargrupp gör datorsimuleringar, just nu med särskilt fokus på antibiotika för att bidra till att minska antibiotikaresistens, vilket bidrar till miljontals dödsfall varje år. Förra året var det tre K:are som gjorde sina exjobb i min grupp (se https://lab.yasminshamsudin.com) och till våren har jag återigen lediga platser för exjobbare. Undrar du vad förra årets exjobbare gjorde? Kontakta dem gärna och fråga, information och kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Låter det intressant eller spännande? Hör av dig till mig på yasmin.shamsudin@kemi.uu.se så kan vi diskutera vilken typ av projekt du skulle kunna göra.